Home » Wie ben ik?

Mijn opleidingen bestaan uit een doctoraal Orthopedagogiek in 1988, specialisatie zeer moeilijk opvoedbare kinderen en kinderpsychiatrie. In 2004 heb ik de Master Onderwijskunde afgerond, richting Management en Beleid. Als bij- en nascholing een HBO+ module voor Veranderkunde aan de HanzeHogeschool en een training voor Onderwijskundig e-learning bij het SBO.  Ik heb een studiereis naar de Kunsskapskolan in Zweden gemaakt om me te verdiepen in gepersonaliseerd leren. 
Recent heb ik me bekwaamd in de methodiek van het waarderend onderzoeken.

Mijn werkervaring is heel divers; zowel binnen welzijn,

arbeidsre-integratie en gezondheidszorg. En ruim 15 jaar binnen het voortgezet onderwijs als beleidsadviseur.  Momenteel ben ik adviseur Onderwijs bij het Mediacollege in Amsterdam, zowel voor het vmbo als het mbo.

Ik was gedurende 10 jaar bestuurslid bij de vereniging kwaliteitszorg VO. Deze organiseert jaarlijks een studiedag voor haar leden, zie www.kwaliteitszorgvo.nl

Als nevenfunctie ben ik lid van de RvT van Stichting ANTE, voor PO in de regio Dronten-Zeewolde https://ante.nl/

 

Mijn kracht ligt in het werken vanuit een visie naar het realiseren van een concrete verandering. Dit kan vanuit een adviesrol zijn, maar ook als procesbegeleider of projectcoördinator.